У Вінниці успішно завершилась акція «Підтримай Подільський зоопарк», яка полягала у зборі овочів та фруктів
11:08 18.05.2023
265

Учора, 17 травня, представники Центру підліткових клубів, відділу молодіжної політики та активна молодь відвідали Подільський зоопарк, несучи з собою пакунки з подарунками для тварин.

Було радісно бачити як ведмедики, кролики, баранчики, вівці, верблюди, антилопи, олені, альпаки, кози, вівці та барани зустрічали своїх гостей з великим задоволенням.

Гості приїхали з великою кількістю фруктів, овочів, горішків та хліба, оскільки зоопарк був змушений переселити деяких тварин з регіонів, де тривали воєнні дії.

Директор VinSmart Центру, Дмитро Мира, розповів, що вони разом з колегами вирішили організувати цю акцію, щоб зробити щось добре. "Зараз зоопарк активно відвідують люди, тому ми хочемо показати приклад і закликати відвідувачів приносити ласощі для тваринок, це принесе радість і звірам, і людям", - пояснив Дмитро.

Юлія Мончак, начальниця відділу молодіжної політики ВМР, додала, що вони дуже вдячні молоді, яка долучилась до акції, яка тривала у Вінниці з 8 по 14 травня. Після збору продуктів для тварин, вони вирішили здійснити спільний похід та погодувати звірів особисто. "Сьогодні дуже важливо допомагати тваринам, які теж постраждали від російської війни. Ми плануємо повторити цю акцію через певний період і залучити ще більше охочих", - зазначила вона.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також
Під Вінницею лунатимуть вибухи
Регіони
Сьогодні, 09:47
Під Вінницею лунатимуть вибухи