Вінницькі волонтери "Українська команда" підтримали всеукраїнський проєкт «Оберіг для військових»!
15:28 28.05.2024
261

У Вінниці волонтерський штаб "Українська команда" долучився до всеукраїнського проєкту «Оберіг для військових», що об'єднує маленьких українців з різних регіонів для виготовлення традиційних українських оберегів – ляльок-мотанок. Ці обереги юні україночки створюють з любов'ю і турботою, щоб підтримати наших захисників, які щодня ризикують життям заради безпеки та свободи України.

Дітки Вінниччини з великим ентузіазмом приєдналися до цієї ініціативи. Вони ретельно виготовляли свої ляльки-мотанки, вкладаючи в кожен оберіг частинку свого серця. Надалі до Дня захисту дітей, волонтери "Української команди" Вінниччини передадуть ці обереги військовим, які нині знаходяться на передовій.

«Ці ляльки не лише символізують народні традиції, але й несуть із собою потужний заряд моральної підтримки для наших воїнів. Для наших волонтерів особливо зворушливим моментом став випадок, коли одна з вінницьких учасниць проєкту вирішила особисто передати свою виготовлену ляльку своєму Янголу-охоронцю – своєму татові, який зараз захищає Україну», - розповідає координаторка волонтерського штабу «Українська команда» Вінниччини Юлія Дьомкіна.

Разом з оберегами волонтери «Українська команда» планують передати захисникам чергову партію дронів і закликають дорослих українців донатити на безпілотники, які сьогодні дуже потрібні на всіх ділянках фронту.

«З мене мотанка – з вас донат», - кажуть маленькі учасники проєкту «Оберіг для військових».

Задонатити:

Автор: Павло Петрушко
Читайте також