Helsi запустив сервіс, який спрощує отримання довідок для зарахування до садочків, шкіл та ВНЗ
15:10 25.08.2023
259

Helsi вводить у дію новий сервіс, спрямований на спрощення процесу отримання необхідних обов'язкових медичних довідок. Ці довідки є важливими для зарахування дітей до навчальних закладів та для працевлаштування у певних професіях.

Кожного року, особливо влітку, багато українців стикаються з труднощами в процесі отримання медичних довідок для забезпечення дітей можливістю навчання. Відтак, з метою спростити цей процес, Helsi пропонує свій новий сервіс. Головна мета цієї ініціативи - робити доступ до медичних послуг більш простим та зручним.

CEO Helsi Євген Донець зазначив, що сервіс Helsi вже допомагав у пандемію COVID-19 з організацією та пришвидшенням вакцинації. Тепер вони також спрямовують зусилля на допомогу у процесі отримання обов'язкових медичних довідок для школи.

Для отримання довідки користувачам більше не потрібно шукати інформацію в інтернеті або звертатися до знайомих лікарів. Всі необхідні дані про види довідок та їх отримання можна знайти в додатку Helsi, доступному на смартфонах та інших пристроях.

Процес отримання довідки дуже простий. Достатньо відкрити додаток Helsi, обрати розділ "Сервіси" та далі "Довідки та профілактика". Тут користувач зможе знайти список обов'язкових медичних довідок, що надаються медичними закладами України. Серед них довідки для садочка, школи, ВЗО, басейну, водіїв та особистої медичної книжки.

Обравши необхідний вид довідки, користувач може переглянути всі необхідні документи, аналізи та консультації лікарів, необхідні для її отримання. Після цього користувач може записатися на прийом до лікарів на зручний для нього час. Інформація про медичні довідки, аналізи та результати медоглядів може бути збережена в розділі "Медичні документи" додатку, а також надіслана лікареві за потреби.

Автор: Валерія Драгоманова
Читайте також