У Вінниці відбулася грандіозна прем'єра "Шоу Супергероїв" найбільшого в Україні цирку "Кобзов" (Фото)
12:26 11.09.2017

У Вінниці відбулася прем’єра «Шоу Супергероїв». Вінничани та гості міста відчули неймовірний драйв, побачили небезпечні трюки унікальних людей. Книга рекордів Гіннеса ожила в очах присутніх.

Неймовірне шоу світового рівня пройшло на високому рівні. Кілька сотень дорослих та дітей не могли відірвати погляд від сцени. Як зазначив директор цирку «Кобзов» Дмитро Верховський, виступ артистів залежить від настрою публіки. Тож з впевненістю можна сказати, що незабутнє шоу додало у життя вінничан драйву та позитиву.

В залі також були присутні вихованці центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Промінь». Квитки їм подарували.

Циркове шоу гостюватиме у Вінниці до 24 вересня.

У програмі «Шоу Супергероїв» можна побачити:

  • Переможців циркового фестивалю в Монте-Карло 2017, які шокують вас своїм номером, які увійшов до книги рекордів Гіннеса. Одночасно сім артистів пройдуть по канату без страховки, утворюючи піраміду під куполом цирку.
  • Супергероїв, що підкорюють «Колесо смерті»! Колумбійські артисти, багаторазові переможці циркових фестивалів, продемонструють хвилюючі і неймовірні акробатичні трюки всередині і зовні гігантської металевої конструкції.
  • «Тесла-шоу» - видовище, яке нікого не залишить байдужим! Людина з суперсилою підкорює розряди справжньою п'ятиметрової блискавки. Це варто побачити на власні очі!
  • «Сферу сміливості» - неймовірне мото-шоу від кращих артистів з Латинської Америки - найбільш видовищний і вражаючий номер шоу! Супергерої, осідлали «залізних коней», на шаленій швидкості виконують унікальні і небезпечні трюки всередині металевої кулі.
У фіналі шоу на глядачів чекає фотосесія з улюбленими акробатами та артистами.
Читайте також