Кличко зустрівся з керівництвом американської неурядової організації Міжнародний Республіканський Інститут (IRI) в Україні
15:41 13.10.2023
291

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся у столичній мерії з директором американської неурядової організації Міжнародний Республіканський Інститут (IRI) в Україні Майклом Дракманом та старшим регіональним директором з питань Євразії IRI Стівеном Ніксом.

Американські партнери запевнили, що продовжать робити все, аби підтримка України у боротьбі з російським агресором не послаблювалася з боку США. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Обговорили ситуацію в Україні та в Києві. Зокрема, також питання місцевого самоврядування та зусилля громад в контексті викликів, які постали перед ними напередодні складної зими. Американські партнери засвідчили підтримку боротьби України Сполученими Штатами і запевнили, що продовжать робити все, аби ця підтримка не послаблювалася з боку всіх політичних сил США, – зазначив мер Києва. – Міжнародний Республіканський Інститут продовжує справу відомого американського сенатора, великого друга України, який останніх 25 років свого життя очолював цю організацію. Маккейн багато зробив для сприяння і підтримки демократичних перетворень в Україні, впровадження необхідних реформ. Також підтримував Україну в її протистоянні російській агресії, очолював роботу Сенату США з допомоги Україні і в запровадженні санкцій проти росії в 2014 році», – написав Віталій Кличко.

Автор: Валерія Драгоманова
Читайте також