У Вінниці відкрили першу зі святкових локацій – «Новорічну пошту»
09:40 12.12.2018

11 грудня у Вінниці запрацювала перша святкова локація – «Новорічна пошта», що традиційно розташована на площі Ліверпуль. Це вже вдруге: минулого року, коли локація відкрилась вперше, вона набрала популярності серед містян. Маленькі вінничани охоче відправляли листівки своїм рідним та казковим чарівникам минулого року, та й цьогоріч у день відкриття там було людно.

«Сьогодні у нас розпочала роботу «Новорічна пошта» куди може завітати будь-хто і написати листа Святому Миколаю чи Санта Клаусу, а також привітати своїх рідних. Вітальний листу Укрпошта відправить у будь-який куточок України. Також тут можна буде співати в караоке та подивитися на великому екрані новорічні фільми», - розповів директор департаменту культури Вінницької міської ради Максим Філанчук під час відкриття.

Локація працюватиме щодня з 16:00 до 19:00. Кожній дитині даватимуть безкоштовно одну листівку та одну марку із тематичним написом «Щедрик народився у нас». Але новинкою цього року на локація «Новорічна пошта» стане написати вітального листа вінничанину у 1919 рік. Зробити  це можна буде 14, 21, 28 грудня 4 січня  о 13:00 та о 15:00.

Читайте також