У Вiнницi пiд чaс заходів до Дня Пeрeмоги прaвопорядок зaбeзпeчують 300 полiцeйських
10:00 09.05.2017
252

Сьогодні, 9 травня, у Вінниці на площі Європейський відбувся інструктаж сил та засобів, які заступили на охорону публічної безпеки під час заходів з нагоди Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Цілодобово нестимуть службу посилені слідчо-оперативні групи поліції, групишвидкого реагування, вибухотехніки, кінологи, - повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Усі місця проведення заходів завчасно обстежені спеціалістамивибухотехнічної служби, кінологами зі службовими собаками та взяті підохорону.

Начальник управління превентивної діяльності ГУНП області ІгорСлободянюк націлив поліцейських на сумлінне несення служби, ввічливеставлення до громадян.

Нагадаємо, сьогодні на території 125 населених пунктів Вінниччинивідбудеться 154 масових зібрання. Планується, що в них візьме участь майже 30 тисяч вінничан та гостей нашого регіону. До несення служби на територіїобласті залучено 660 працівників поліції, які подбають про безпекугромадян.

Поліція звертається до громадян з проханням повідомляти на спецлінію 102 усю інформацію щодо підозрілих осіб, залишених без нагляду на вулицяхпакунків, валіз, які можуть нести небезпеку для оточуючих. Будьте толерантними, виваженими, не піддавайтесь на будь-які провокативні дії, якіможуть виникнути під час масових зібрань та повідомляйте про них вчаснопрацівникам поліції.

13fgh  
Читайте також