Російський солдат здав українцям танк за винагороду
12:30 23.03.2022
267

Російський солдат здав українським захисникам танк за винагороду, - про це поінформував у Фейсбуці радник міністра внутрішніх справ Віктор Андрусів.

«Кілька днів назад я написав, що є новини, які остаточно показують злам російської армії. Зараз можу вже розповісти. Хотів вам відео показати, але спецназівці попросили цього не робити. Російський солдат здав нам танк за винагороду», - поінформував радник глави МВС.

Він також розповів, як це відбувалося. За його словами, вже кілька тижнів у Нацполіції ідентифікували телефони, якими користуються росіяни, і це - українські номери. Він уточнив, що на ці телефони українці регулярно надсилають смс, як здатися у полон і здати техніку.

«Кілька днів назад нам зателефонував "Міша". Ми передали інформацію про нього до ГУР МО. Йому визначили місце, куди під'їхати. Він під'їхав. З дрона переконались, що він сам і це не засада. Після цього спецназівці його затримали. Виявилось, що з екіпажу танку залишився він один, решта втекли додому. Смислу воювати він не бачив», - заявив він.

Андрусів уточнив, що цей солдат рф додому повернутись не міг, оскільки командир сказав, що розстріляє і спише на бойові втрати.

«Міша розповів, що їсти практично не залишилось, управління військами хаотичне і практично відсутнє. Деморалізація колосальна. Що з Мішею? Міша отримав дуже комфортні умови утримання. Він також отримає 10 тисяч доларів по завершенню війни і можливість податись на громадянство», - уточнив радник міністра.

Андрусів зазначив, що цей чоловік до завершення війни проживатиме у комфортних умовах з телевізором, телефоном, кухнею і душем.

«Так що «русские сдаются». Ще й з технікою», - уточнив Андрусів.

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також