Звіт про депутатську діяльність депутата Вінницької обласної ради Сергія Ткачука
11:10 19.10.2016
253

З метою захисту інтересів виборців протягом звітного періоду (23.10 2015 – 11.11.2016) було проведено 43 прийоми громадян та 10 зустрічей з виборцями (в т.ч. з трудовими колективами).

За звітний період до депутатської приймальні звернулися 265 людей.

Крім того, було оброблено понад 220 телефонних звернень громадян та 165 електронних звернень, які можна подати в режимі онлайн на моєму персональному сайті (http://www.sergiitkachuk.com/).

Звернення громадян в основному стосувалися надання юридичних консультацій та роз’яснення щодо діяльності органів місцевого самоврядування та державних органів влади, сприяння у вирішенні спірних питань, надання матеріальної допомоги. З депутатського фонду, що офіційно нараховується у сумі 31500 гривень, 46 громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах, була надана матеріальна допомога. Крім того, зважаючи на обмежений розмір депутатського фонду, я неодноразово виділяв власні кошти на допомогу громадянам, які її потребували. Багатьом людям я допомагаю на постійній основі.

Серед них родина онкохворої дівчинки Насті Лукіянової. Разом з однодумцями ми були учасниками організації благодійного аукціону, спрямованого на допомогу у лікуванні цієї дівчинки (взяли на себе забезпечення друкованими матеріалами, поширення інформації про захід, надали частину лотів для аукціону та брали участь в інших організаційних моментах).

Загалом, аби привернути увагу громади до проблем онкохворих дітей, я підготував відповідне депутатське звернення. В результаті, до ініціативи допомогти онкохворій дитині приєдналися ще кілька депутатів.

Також я подавав депутатські звернення, які стосувалися організації роботи депутатського корпусу Вінницької обласної ради 7 скликання.

Загалом протягом звітного періоду (23.10.2015р. – 11. 11.2016 р.) відбулось 11 сесій обласної ради 7 скликання та 26 засідань Постійної комісії обласної Ради з питань регулювання комунальної власності та приватизації, до складу якої я входжу.

Крім сесійних засідань та засідань комісії, я беру активну участь в житті громади.

Регулярно відвідую збори мешканців мого виборчого округу, аби завжди бути в курсі проблем і потреб виборців та вчасно на них реагувати.

Виступаю меценатом різних заходів, спрямованих на пропаганду здорового способу життя, цікаве дозвілля та розвиток молоді.  Спонсорував поїздку місцевої команди КВН на теле-шоу «Ліга Сміху».

Напередодні новорічних свят привітав школярів сіл Писарівка, Сокиринці та Щітки Вінницького району, вручив їм солодкі подарунки.

Не забуваю і про людей похилого віку та учасників антитерористичної операції. Сприяю у вирішенні питань, з якими вони до мене звертаються.

Також активно співпрацюю з волонтерськими та благодійними організаціями, долучаюсь до їхіх ініціатив та заходів.

Більш детальну інформацію щодо моєї депутатської діяльності за звітний період планую надати під час наступної особистої зустрічі з виборцями.

Читайте також